Υλικά
1/2 κιλό αλεύρι φαρίνα
300 γρ. τυρί φέτα
3 μεγάλα πορτοκάλια
200 γρ. ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
αλάτι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι και κάνουμε μια λακούβα στο κέντρο.
Προσθέτουμε το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το χυμό από τα πορτοκάλια, τη φέτα τριμμένη σε μικρά κομμάτια και ανακατεύουμε καλά.
Η ζύμη που θα πάρουμε θα είναι αρκετά σφιχτή.
Απλώνουμε τη ζύμη σε ένα πολύ καλά λαδωμένο και αλευρωμένο ταψί, μετρίου μεγέθους.
Η ζύμη θα πρέπει να είναι σχετικά λεπτή.
Στρώνουμε καλά τη ζύμη ομοιόμορφα και αλείφουμε την επιφάνεια με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε περίπου για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς και μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του.