Υλικά
800 γρ. γαρίδες
150 γρ. αλεύρι
1½ κ.γ. αλάτι
2 κ.γ. λευκό πιπέρι
1½ κ.σ. σουσάμι λευκό
1½ κ.σ. σουσάμι μαύρο
2 κ.γ. τσίλι
1 ασπράδι αβγού
3 κ.σ. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε ένα μπολάκι την κρέμα γάλακτος με το ασπράδι.
Σε άλλο μπολάκι αναμειγνύουμε το αλεύρι με τα μπαχαρικά και το σουσάμι.
Ξεφλουδίζουμε τις γαρίδες, κρατώντας τις ουρές τους.
Τις περνάμε από το ασπράδι και το αλεύρι και τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά.