Υλικά
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
3-4 αυγά
ψιλοκομμένα λαχανικά (ντομάτες, πιπεριές, κρεμμύδι, μανιτάρια)
τυρί (φέτα ή κίτρινο τυρί που θα λιώσει, σε κύβους ή τριμμένο)
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Χτύπα τα αυγά σε ένα μπολ μέχρι να φουσκώσουν και να κάνουν φουσκάλες.
Βάλε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και άφησέ το να κάψει.
Ρίξε τα λαχανικά στο τηγάνι και χαμήλωσε τη φωτιά για να μαλακώσουν, ανακατεύοντας τακτικά. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι.
Σε 2-3 λεπτά πρόσθεσε στο τηγάνι τα αυγά και στριφογύρνα τα να απλωθούν παντού το μείγμα.
Μόλις αρχίσουν να πήζουν τα αυγά, τρύπα τα με ένα πιρούνι στα σημεία που δεν έχουν σφίξει ακόμη, κυρίως στο κέντρο.
Με μια ξύλινη κουτάλα, τύλιξε την ομελέτα μέσα στο τηγάνι και άφησέ την να κυλίσει στο πιάτο.