Υλικά
4 μεγάλες γλώσσες καθαρισμένες
1 κονσέρβα αγκιναρούλες μικρές
2 πατάτες βραστές
2 σκελίδες σκόρδο
κουκουνάρι καβουρδισμένο
1 κούπα σπανάκι ζεματισμένο
4 ροδέλες ντομάτας
λάδι
αλάτι
πιπέρι
λαδόκολλα
σπάγγος κουζίνας
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες.
Αφού έχουμε ζεματίσει το σπανάκι και στραγγίξει καλά, το σοτάρουμε με λάδι και σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
Έχουμε κόψει τις πατάτες σε χοντρές ροδέλες, φροντίζουμε να μην είναι εντελώς βρασμένες διότι θα μαγειρευτούν μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Έχουμε καβουρδίσει το κουκουνάρι πολύ καλά.
Φτιάχνουμε με 4 φύλλα λαδόκολλας, που έχουμε κόψει σε μεγάλα τετράγωνα, φωλιές και γεμίζουμε με 1 γλώσσα, 1 αγκιναρούλα, 1 χούφτα σπανάκι, 1 πατάτα σε ροδέλα, 1 χούφτα κουκουνάρι, 1 ροδέλα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και λίγες σταγόνες λάδι.
Τυλίγουμε σε ρολάκι και δένουμε πάρα πολύ καλά τις άκρες με σπάγγο κουζίνας.
Ανοίγουμε μια μικρή τρύπα σε κάθε φωλιά και τοποθετούμε σε βαθύ σκεύος.
Ψήνουμε για 50 λεπτά περίπου σε προθερμασμένο φούρνο.
Πριν το σερβίρισμα ανοίγουμε και αφήνουμε στο γκριλ να πάρει χρώμα και σερβίρουμε όπως είναι.