Υλικά
• 1.500 γρ. χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
• 2 πιπεριές Φλωρίνης σε ροδέλες
• 2 πιπεριές κέρατο σε ροδέλες
• 2 κρεμμύδια ξερά σε ροδέλες
• 6 - 7 ντομάτες χοντροκομμένες
• 250 γρ. κασέρι σε κυβάκια
• 250 γρ. καπνιστό τυρί σε κυβάκια
• 1 ποτηράκι λάδι
• 1 ποτηράκι κρασί άσπρο
• αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
• λίγη μουστάρδα
• 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
Εκτέλεση
Ανάβω τον φούρνο στους 250°C.
Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζω όλα τα υλικά, εκτός από τα τυριά, και τα ανακατεύω να ενωθούν μεταξύ τους.
Τα βάζω όλα σε ένα ταψί, μαζί με ένα ποτήρι νερό.
Σκεπάζω το ταψί με αλουμινόχαρτο και το βάζω στον φούρνο
για 2 ώρες περίπου.
Ενδιάμεσα το ελέγχω πού και πού μήπως θέλει λίγο νερό.
Όταν είναι έτοιμο, δηλαδή έχει βράσει το κρέας και έχει πιει το φαγητό τα υγρά του, βάζω τα τυριά και τα ανακατεύω.
Ξαναβάζω το ταψί στον φούρνο ξεσκέπαστο, να πάρει χρώμα και να λιώσουν τα τυριά.
Σερβίρω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.