Υλικά
•1 κιλό ψαρονέφρι
•½ ποτήρι του κρασιού πετιμέζι
•½ ποτήρι του κρασιού άσπρο κρασί
•½ ποτήρι του κρασιού λάδι
•χυμό από 3 πορτοκάλια
•χυμό από 1 μανταρίνι
•ξύσμα από το 1 πορτοκάλι και από το μανταρίνι
•2 κουτ. σούπας μουστάρδα
•αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζω το λάδι στην κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί λίγο ροδίζω το κρέας για 6 - 7 λεπτά.
Το σβήνω με το κρασί.
Χτυπάω στο μούλτι τους χυμούς μαζί με τη μουστάρδα, το ξύσμα, το πετιμέζι, αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτω δύο ποτήρια νερό στο κρέας και μόλις πάρει βράση ρίχνω και τους χυμούς που χτύπησα στο μούλτι.
Αφήνω γύρω στα 20 - 25 λεπτά να βράσει το κρέας και να πιει το ζουμί του.
Το σερβίρω με πατάτες τηγανητές, πουρέ ή πιλάφι.