Υλικά
• 1 πακέτο μακαρόνια (βίδες ή σέλινο)
• 300 γρ. μπέικον
• 1 λίτρο γάλα
• 1 κουτί κρέμα γάλακτος
• 500 γρ. κίτρινα τυριά κομμένα σε κυβάκια
• 200 γρ. ανθότυρο
• αλάτι (προσοχή, γιατί έχει τυριά) και πιπέρι
• πάπρικα γλυκιά
• λίγη φρυγανιά τριμμένη
• 100 γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα
Εκτέλεση
Ανάβω τον φούρνο στους 170°C.
Σε μια μεγάλη λεκάνη ανακατεύω όλα τα υλικά (εκτός από τα 3 τελευταία), να ενωθούν μεταξύ τους.
Βουτυρώνω ένα πυρίμαχο ταψί και απλώνω όλο το μίγμα.
Από πάνω απλώνω τα τριμμένα τυριά, την πάπρικα και τη φρυγανιά.
Ψήνω για 30 - 35 λεπτά.
Η πίτα τρώγεται ζεστή.