Υλικά
•1.500 γρ. Στρογγυλά μικρά πατατάκια
•1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρές μερίδες
•1 κιλό πράσα σε ροδέλες, μόνο το άσπρο
•1 πιπεριά Φλωρίνης σε ροδέλες
•1 κουτί ολόκληρα ντοματάκια
•1 κουταλιά πελτέ
•1 ποτηράκι λάδι
•½ ποτηράκι κρασί άσπρο
•αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
•2 κρεμμύδια ξερά σε ροδέλες
Εκτέλεση
Τσιγαρίζω στο λάδι τα κρεμμύδια, το κρέας, το πράσο, την πιπεριά και τον πελτέ για 5 - 6 λεπτά.
Σβήνω με το κρασί και προσθέτω τα πατατάκια, την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, νερό και αφήνω το φαγητό να βράσει και να χυλώσει.