Υλικά
•1 κιλό πατάτες σε ροδέλες
•6 - 8 αβγά
•½ φλιτζάνι γάλα
•300 γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα
•200 γρ. μικρά λουκάνικα κομμένα
•3 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
•1 πράσο ψιλοκομμένο
•300 γρ. ντοματίνια
•½ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
•φρεσκοτριμμένο πιπέρι, πάπρικα
•λίγο λάδι
Εκτέλεση
Ανάβω τον φούρνο στους 170°C.
Τηγανίζω τις πατάτες και τις απλώνω σε πυρίμαχο ταψί.
Τσιγαρίζω με λίγο λάδι τα λουκάνικα, το πράσο και τα κρεμμυδάκια για 4 - 5 λεπτά.
Τα απλώνω πάνω από τις πατάτες. Ψιλοκόβω και απλώνω από πάνω τον δυόσμο.
Χτυπάω τα αβγά με το γάλα, λίγη πάπρικα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα ανακατεύω με τα τυριά.
Τα μεταφέρω κι αυτά στο ταψί και από πάνω βάζω τα ντοματίνια ολόκληρα.
Ψήνω στον φούρνο στα 20 - 25 λεπτά. Σερβίρω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.