Υλικά
•1.500 - 2.000 γρ. ψάρι σε φέτες
•3 - 4 κρεμμύδια ξερά σε ροδέλες
•1 κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες
•1 ποτηράκι κρασί
•3 - 4 σκελίδες σκόρδο
•1 ποτηράκι λάδι
•μαϊντανό ψιλοκομμένο
•1 κουταλιά πελτέ
•αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνω το ψάρι.
Βάζω στην κατσαρόλα το λάδι και μόλις ζεσταθεί τσιγαρίζω τα κρεμμύδια για 3 - 4 λεπτά.
Προσθέτω τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο και τα σοτάρω μαζί για άλλα 2 – 3 λεπτά.
Σβήνω με το κρασί και προσθέτω τις ντομάτες, λίγη ζάχαρη κι 1 ποτήρι νερό και αφήνω τη σάλτσα να βράσει για 10 λεπτά περίπου.
Βάζω το ψάρι σε άλλη κατσαρόλα, το περιχύνω με τη σάλτσα και τα αφήνω σε χαμηλή φωτιά, να βράσει το ψάρι και να χυλώσει η σάλτσα.
Σερβίρω με ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.