Υλικά
1 ψαρονέφρι κομμένο σε ροδέλες
½ κ.σ. αλεύρι
1 κ.γλ. μίγμα μπαχαρικών για κρέας ή κοτόπουλο
χυμό από 2 γκρέιπφρουτ
ξύσμα από 1 γκρέιπφρουτ
χυμό από 1 λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 ξύλο κανέλας
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πιέζουμε τα φιλετάκια με το χέρι μας να πλατύνουν.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά ροδίζουμε το κρέας μαζί με το μίγμα μπαχαρικών και την κανέλα.
Αλατίζουμε.
Διαλύουμε το αλεύρι στον χυμό του λεμονιού και του γκρέιπφρουτ.
Ρίχνουμε τον χυμό και το ξύσμα στο τηγάνι και περιμένουμε ελάχιστα, μέχρι να δέσει ελαφρά η σάλτσα.
Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και πιπέρι και σερβίρουμε.
Ιδανικά το συνοδεύουμε με λευκό ρύζι μπασμάτι.