Υλικά
1 κονσέρβα κορν μπιφ
5 αβγά
4 κ.σ. γάλα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
λίγη ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
4 φέτες του τοστ για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κορν μπιφ.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με αλάτι, πιπέρι και το γάλα.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Θέλουμε η ομελέτα μας να βγει πολύ λεπτή.
Μόλις ζεσταθεί το λάδι, σε δυνατή φωτιά, ζεσταίνουμε το κορν μπιφ ανακατεύοντας μέχρι να βγάλει το λίπος του, για 2'-3'.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τα αβγά. Σκεπάζουμε με καπάκι.
Μόλις στερεοποιηθεί η κάτω πλευρά, με ένα πιρούνι κάνουμε τρύπες στην επιφάνεια, ώστε να ψηθεί και το επάνω μέρος.
Προσοχή! Δεν θέλουμε να στερεοποιηθεί εντελώς η επιφάνεια, για να βγει ζουμερή η ομελέτα μας.
Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη.
Ψήνουμε στην τοστιέρα τα ψωμάκια και μοιράζουμε πάνω τους την ομελέτα.
Κόβουμε σε τρίγωνα και σερβίρουμε αμέσως!
Στο σερβίρισμα ταιριάζει και μια φρέσκια ντομάτα κομμένη σε φέτες, μαζί με αγγουράκι.