Υλικά
½ κιλό φιλεταρισμένο γαύρο (όσο μεγαλύτερο γίνεται)
1 κόκκινη, 1 πράσινη και 1 κίτρινη πιπεριά σε καρεδάκια
3 κ.σ. ελαιόλαδο
αλεύρι
καλαμάκια για σουβλάκια
αλάτι, πιπέρι
λεμόνι
Εκτέλεση
Περνάμε τον γαύρο ζιγκ ζαγκ στο καλαμάκι, εναλλάξ με τις πιπεριές.
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή στο σχαροτήγανο ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και ψήνουμε τα σουβλάκια για μισό ή ένα λεπτό από κάθε πλευρά.
Σερβίρουμε με λεμονάκι.