Υλικά
1 κιλό πολύ ψιλοκομμένα φιλετάκια χοιρινού λαιμού
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
½ ποτήρι ελαιόλαδο
1 κουτάκι μαύρη μπίρα
1 κ.γλ. μίγμα μπαχαρικών για κρέας
χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κ.σ. μέλι
το πράσινο μέρος από 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα φαρδύ τηγάνι και σοτάρουμε τα φιλετάκια μαζί με το μίγμα μπαχαρικών.
Προσθέτουμε το σκόρδο και σβήνουμε με την μπίρα.
Την αφήνουμε να εξατμιστεί, ρίχνουμε το μέλι, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε για 1' τη σάλτσα να δέσει.
Πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σερβίρουμε.