Υλικά
•1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
•1 φλιτζάνι λάδι
•3 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
•1 ποτηράκι κρασί άσπρο
•2 κουταλάκια μουστάρδα
•αλάτι
•πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζουμε.
Βάζουμε και το κρέας.
Σβήνουμε με κρασί.
Αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε 2 φλιτζάνια νερό όπου έχουμε διαλύσει τη μουστάρδα.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.