Υλικά
•4 κοτολέτες χοιρινές
•αλάτι
•πιπέρι
•2 κουταλιές σούπας αλεύρι
•4 κουταλιές σούπας βούτυρο
•1 κουταλιά σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
•1 ποτήρι άσπρο ξηρό κρασί
•1/2 φλιτζ. τσαγιού ανθόγαλο
Εκτέλεση
Πλαταίνουμε λίγο τις κοτολέτες, τους αφαιρούμε γύρω γύρω το πολύ πάχος, καθαρίζουμε καλά την άκρη του κοκάλου τους, τις αλατοπιπερώνουμε, τις αλευρώνουμε ελαφρά και τις τηγανίζουμε καλά με το βούτυρο.
Tις βγάζουμε μετά από το τηγάνι και τις διατηρούμε σε μέρος ζεστό.
Mαραίνουμε στο βούτυρο που τηγανίστηκαν οι κοτολέτες το κρεμμύδι, προσθέτουμε το κρασί, σε λίγο το ανθόγαλο και αφήνουμε την σάλτσα να σιγοβράσει μέχρι να αποκτήσει την πυκνότητα που θέλουμε.
Tις σερβίρουμε γαρνίροντας με πατάτες τηγανιτές.