Υλικά
•400 γραμμ. χοιρινό φιλέτο
•200 γραμμ. λουκάνικα
•2 κουταλιές σούπας φύλλα φασκόμηλου
•3-4 κρεμμύδια
•2 κόκκινες πιπεριές
•αλάτι
•πιπέρι
•2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
•1 κουταλιά σούπας δεντρολίβανο
•1 κύβος ζωμού
Εκτέλεση
Περνάμε στα καλαμάκια εναλλάξ, 1 κομμάτι χοιρινό φιλέτο, 1 κομμάτι λουκάνικο και 1 φύλλο από το φασκόμηλο.
Τελειώνουμε το σουβλάκι με 1 κομμάτι κρεμμύδι και πιπεριά που θα βάλουμε σε κάθε άκρη του.
Aλατοπιπερώνουμε.
Μέσα σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι για να ροδίσουμε τα σουβλάκια.
Αρωματίζουμε με το δεντρολίβανο και το φασκόμηλο.
Τα ροδίζουμε από όλες τις μεριές.
Μουλιάζουμε με 1 ποτήρι ζεστό νερό μέσα στο οποίο θα έχουμε διαλύσει τον κύβο.
Αφήνουμε να βράσουν 10. H σάλτσα πρέπει να μειωθεί πολύ.
Περιχύνουμε με τη σάλτσα τα σουβλάκια.