Υλικά
•2 ψαρονέφρια
400 γραμμ.
•1/3 κούπα λάδι
•1/2 κούπα παρμεζάνα
•1/2 κούπα κρασί κόκκινο
•αλάτι
•πιπέρι
•1/2 κούπα μανιτάρια
•1/2 κούπα καρύδια
•3 πράσα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα πράσα, τα μανιτάρια και τα καρύδια με το λάδι και τα σβήνουμε με κόκκινο κρασί (1/2 κούπα).
Μετά βάζουμε τα ψαρονέφρια μαζί με το μίγμα που φτιάξαμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς, σκεπάζοντας με αλουμινόχαρτο και με την προσθήκη 1/2 κούπας ζωμού κρέατος.
Περιχύνουμε 2-3 φορές το κρέας και το γυρίζουμε μέχρι να ψηθεί.
Ο ζωμός που περισσεύει τον βάζουμε σε μια κατσαρόλα και το δένουμε με λίγο κορν φλάουρ.
Συνοδεύεται με πιλάφι.