Υλικά
•1 1/2 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
•1 λάχανο μεγάλο, αφράτο και κομμένο σε χοντρά κομμάτια
•2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
•1 κουταλιά της σούπας πάστα τομάτας
•2 ντομάτες ψιλοκομμένες
•2 φύλλα δάφνης
•πιπέρι
•αλάτι
•ρίγανη
•1 φλιτζάνι λάδι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα αχνίζουμε το κρέας μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά του και ν’ αρχίσει να παίρνει χρώμα.
Προσθέτουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το κρέας.
Βάζουμε λίγο νερό, την πάστα, τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και τα φύλλα δάφνης.
Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Αφού γίνει, προσθέτουμε το λάχανο και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει και το λάχανο και να μείνει το φαγητό με τη σάλτσα του.