Υλικά
• 1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες μέχρι το κεφάλι
• λάδι
• 1 1/2 κιλό ώριμες ντομάτες τριμμένες ή κονκασέ
• λίγο ντοματοπελτέ
• μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 2 κρεμμύδια
• 250 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
• κάπαρη (προαιρετικά)
• αλάτι
• πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο λάδι.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον ντοματοπελτέ, το μαϊντανό, την κάπαρη και το αλατοπίπερο.
Μόλις βράσει η σάλτσα προσθέτουμε τις γαρίδες.
Όταν είναι έτοιμες ρίχνουμε το κεφαλοτύρι και μετά από 2-3 λεπτά κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά.