Υλικά
• 2 συσκευασίες των 500 γρ. ασπρομανίταρα
• 1/2 κούπα αποξηραμένα μανιτάρια (προαιρετικά)
• 1/3 κούπας λάδι
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
• 1/2 κόκκινη πιπεριά
• 1/2 πράσινη πιπεριά
• 2 κ.σ. γεμάτη μουστάρδα
• 1/2 κούπα κρασί
• αλάτι
• πιπέρι
• ρίγανη
• φέτα (τριμμένη)
• άνηθο ή μαϊντανό για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε στο κρασί τα αποξηραμένα μανιτάρια και τα αφήνουμε για 1 ώρα να μουλιάσουν καλά.
Σκουπίζουμε τα φρέσκα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες ( χοντροκομμένα).
Βγάζουμε τα μανιτάρια από το κρασί και τα προσθέτουμε στα άλλα.
Σουρώνουμε με ψιλό σουρωτήρι το κρασί που μούλιαζαν τα μανιτάρια και μέσα σε αυτό αραιώνουμε τη μουστάρδα.
Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου.
Στη φάση αυτή προσθέτουμε τη φέτα και τον άνηθο και βάζουμε στο φούρνο για λίγο λεπτά έως ότου λιώσει η φέτα.