Υλικά
1 κιλό χοιρινό
300 γραµµ. σπανάκι
λάδι
αλάτι
πιπέρι
1 χυµό
Εκτέλεση
Πλένουµε καλά το σπανάκι και το κόβουµε µε τα χέρια. Το βάζουµε σε µια κατσαρόλα µε νερό να βράσει λίγο.
Σε µια άλλη κατσαρόλα βάζουµε λίγο λάδι και τσιγαρίζουµε το κρέας.
Όταν το κρέας είναι έτοιµο προσθέτουµε νερό και το χυµό ντοµάτας και αφήνουµε για λίγο να βράσουν.
Ρίχνουµε το σπανάκι στην κατσαρόλα µε το κρέας.
Προσθέτουµε αλάτι και πιπέρι και το αφήνουµε να ψηθεί και να µείνει µε τη σάλτσα του.