Υλικά
1.200 γραµµάρια γαλέο φιλέτο
σπανάκι (όση ποσότητα θέλουµε)
3 ώριµες ντοµάτες
1 µατσάκι άνηθο ψιλοκοµµένο
1 λεµόνι
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουµε το σπανάκι και το βράζουµε σε µια κατσαρόλα µε αρκετό νερό για λίγα λεπτά.
Αλατοπιπερώνουµε το φιλέτο γαλέου και το βάζουµε σε ένα ταψί.
Στρώνουµε πάνω από το φιλέτο το σπανάκι, προσθέτουµε τη ντοµάτα και τον άνηθο.
Στύβουμε πάνω από το ψάρι ένα λεµόνι και περιχύνουµε λίγο ελαιόλαδο.
Το βάζουµε στο φούρνο και το ψήνουµε στους 180 βαθµούς για 30 λεπτά.