
Υλικά
Υλικά
1 κιλό γάλα φρέσκο πλήρες
500 γρ. ζάχαρη
3-5 γρ. μαστίχα
50 γρ. τσίπουρο
30 γρ. γλυκόζη
Παρασκευή
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τη μαστίχα και τη ζάχαρη και την τοποθετούμε στη φωτιά.
Ανακατεύουμε συνεχώς και βράζουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το τσίπουρο.
Ανακατεύουμε και γεμίζουμε αποστειρωμένα βάζα.
(Τα βάζα τα αποστειρώνουμε βράζοντάς τα σε νερό).