Υλικά
Υλικά
200 γρ. ασπράδια αβγού
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 δόση βανίλια σκόνη
150 γρ. γιαούρτι
150 γρ. βούτυρο
250 γρ. ζάχαρη
125 γρ. κρέμα γάλακτος
Παρασκευή
Χτυπάμε τα ασπράδια, τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να γίνει μια σφιχτή μαρέγκα.
Τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και φτιάχνουμε μικρά μαρεγκάκια διαμέτρου 5 εκ.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C για περίπου 3 ώρες.
Butterscotch sauce: Λιώνουμε το βούτυρο με ζάχαρη σε xαμηλή φωτιά μέχρι να πάρει ένα σκούρο χρυσαφένιο χρώμα, τραβάμε από τη φωτιά, ανακατεύουμε γρήγορα και προσεκτικά την κρέμα και αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Σερβίρουμε τη μαρέγκα με μια δόση γιαούρτι και την περιχύνουμε με την butterscotch.