Υλικά
2-3 κ.σ. νιφάδες βρώμης (όχι στιγμής) ή σε συνδυασμό με νιφάδες άλλων δημητριακών (στάρι, κριθάρι) Υλικά για 1 μερίδα
Χυμός από μισό λεμόνι
2-3 κ.σ. γιαούρτι
1 μήλο ξυσμένο στον τρίφτη
2 κ.σ. ανάμικτοι ξηροί καρποί ψιλοκομμένοι (να υπάρχουν και αμύγδαλα)
Εκτέλεση
Από την προηγουμένη νύχτα βάζουμε σε μπολ τα δημητριακά και τα καλύπτουμε με νερό.
Το πρωί προσθέτουμε το μήλο, τον χυμό του λεμονιού, το γιαούρτι και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε.
Α.Τ.