Υλικά
250 γρ. γεμιστά μπισκότα σοκολάτας
1 λίτρο κρέμα γάλακτος (35%) παγωμένη
3 βανίλιες
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
150 ml λικέρ Baileys
κακάο σκόνη για το στόλισμα
Εκτέλεση
Στρώνουμε με αλουμινόχαρτο μια φόρμα του κέικ χωρίς τρύπα (23 εκ. διάμετρο) και τα τοιχώματα.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το λικέρ, τις βανίλιες και τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν μια σφιχτή σαντιγί.
Σπάμε χοντρά τα μπισκότα.
Στήνουμε σε στρώσεις μπισκότα εναλλάξ με κρέμα, τελειώνοντας με κρέμα.
Αφήνουμε το γλυκό να σφίξει για 12 ώρες στο ψυγείο.
Στολίζουμε με σκόνη κακάο.
Tip
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μπισκότα oreo, τα thin.