Υλικά
4 πολύ ώριμες μπανάνες
2 κ.σ. κακάο σκόνη
4 κ.σ. ζάχαρη
Εκτέλεση
Βάζουμε τις μπανάνες για μισή ώρα στην κατάψυξη. Θέλουμε να παγώσουν, αλλά όχι να πετρώσουν.
Τις καθαρίζουμε, τις κόβουμε σε ροδέλες και τις χτυπάμε στο μούλτι μαζί με το κακάο και τη ζάχαρη μέχρι να πάρουμε μια λεία κρέμα.
Είναι απίστευτο το πώς πετυχαίνουμε έτσι απλά την υφή ακριβώς μιας μους.
Tip
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη ζάχαρη με μέλι.