Υλικά
250 γρ. κουβερτούρα
20 cl χυμό μήλου
λίγη κανέλα & φετούλες μήλου για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σε μπεν μαρί σε μέτρια φωτιά βάζουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και με τον αβγοδάρτη ενσωματώνουμε τον χυμό μήλου.
Γεμίζουμε ένα μεγάλο μπολ με παγάκια και μεταφέρουμε τη σοκολάτα σε ένα κρύο μπολ.
Το βάζουμε πάνω στα παγάκια και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια αφράτη μους.
Σερβίρουμε αμέσως, με κανέλα και φετάκια μήλου.
Tip
Αν τη βάλεις στο ψυγείο, χάνει την αφράτη υφή της, γι' αυτό την καταναλώνουμε αμέσως.