Υλικά
4 ροδάκινα ψιλοκομμένα
200 γρ. ράσμπερις ή φράουλες
200 ml χυμό λεμονιού
5 κ.σ. σιρόπι αγαύης
Εκτέλεση
Βάλτε σε μια μικρή κατσαρόλα τα ροδάκινα και τα ράσμπερις ή τις φράουλες μαζί με 250 ml νερό και το σιρόπι αγαύης και αφήστε το μείγμα για λίγα λεπτά στη φωτιά, μέχρι να πάρει βράση.
Απομακρύνετε από την εστία και αφήστε το να κρυώσει.
Πολτοποιήστε μετά στο μπλέντερ και ανακατέψτε με τον χυμό του λεμονιού και 1 λίτρο και 250 ml κρύο νερό.
Σερβίρετε με παγάκια.
Τip
Η αγαύη είναι γλυκαντική ουσία ιδανική για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη. Εναλλακτικά, βάλτε μέλι σε ίση ποσότητα.