Υλικά
Υλικά για 12 μάφιν
300 γρ. τριμμένα καρότα
240 γρ. ζάχαρη
3 αυγά
300 γρ. αλεύρι
200 γρ. λιωμένο βούτυρο
2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
100 γρ. τριμμένη καρυδόψιχα
½ κ.σ. κανέλα
100 γρ. σταφίδες
Εκτέλεση
Χτυπήστε στο μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη.
Ρίξτε το βούτυρο, μετά τα τριμμένα καρότα και σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά.
Μοιράστε το μείγμα στις θήκες για μάφιν και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 25'.
Τip
Προσθέστε στη ζύμη 150 γρ. ψιλοκομμένο ανανά κονσέρβας, για έξτρα γεύση και πιο αφράτα μάφιν.