Υλικά
Υλικά για 20 μπισκότα.
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
125 γρ. βούτυρο
2 αυγά
200 γρ. καστανή ζάχαρη
100 γρ. σταγόνες σοκολάτας
100 γρ. κράνμπερι
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. τριμμένη καρύδα
1 βανίλια σκόνη
Εκτέλεση
Χτυπήστε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη για 2'-3'.
Ρίξτε τα αυγά και μετά με τη σειρά το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια, τις σταγόνες σοκολάτας, τα κράνμπερι, την καρύδα και τελευταίο το αλεύρι.
Μοιράστε το μείγμα με ένα κουτάλι για να σχηματίστε 24 μπισκότα και ψήστε τα για 20' στους 170°C.
Αφήστε τα να κρυώσουν πριν τα σερβίρετε.
Τip
Αντικαταστήστε τα κράνμπερι με σταφίδες.