Υλικά
Για ένα στρογγυλό ταψί 20 εκ.
200 γρ. σπασμένα μπισκότα digestive
125 γρ. λιωμένο βούτυρο
2 αυγά
50 γρ. αλεύρι
50 γρ. καστανή ζάχαρη
100 ml γάλα
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. σταγόνες κουβερτούρας
Εκτέλεση
Ανακατέψτε το βούτυρο με τη ζάχαρη και μετά προσθέστε τα αυγά, το γάλα, το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι.
Ρίξτε τα σπασμένα μπισκότα και τις σταγόνες κουβερτούρας.
Αδειάστε το μείγμα στο ταψί, αφού στρώσετε ένα φύλλο αντικολλητικού χαρτιού, ώστε να ξεφορμάρετε το ψημένο κέικ με ευκολία.
Ψήστε για 35' στους 175°C.
Tip
Χοντροκόψτε τα μπισκότα για να μη διαλυθούν κατά τη διάρκεια του ψησίματος.