Υλικά
Υλικά για 50 τρουφάκια
500 γρ. κουβερτούρα
100 ml κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
200 γρ. μπισκότα πτιμπέρ τριμμένα
150 γρ. σοκολατένια τρούφα για την επικάλυψη
Εκτέλεση
Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα και λιώστε τη σε μπεν μαρί.
Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο.
Προσθέστε τα μπισκότα, ανακατέψτε το μείγμα και βάλτε το στο ψυγείο για 1-2 ώρες να σφίξει.
Πλάστε τα τρουφάκια, περάστε τα από τη σοκολατένια τρούφα και αφήστε τα στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρετε.
Tip
Προσθέστε 2-3 κουταλιές από το αγαπημένο σας λικέρ ή λίγο μπράντι ή ρούμι.