Υλικά
Υλικά για 30 σοκολατάκια
300 γρ. λιωμένη κουβερτούρα
100 γρ. ψιλοκομμένα αποξηραμένα βερίκοκα
50 γρ. κουκουνάρι
Εκτέλεση
Απλώστε ένα φύλλο αντικολλητικού χαρτιού σε ένα ρηχό ταψί.
Με ένα κουτάλι σχηματίστε 30 δίσκους με τη λιωμένη κουβερτούρα, με διάμετρο περίπου 2,5 εκατοστά.
Πασπαλίστε τους σοκολατένιους δίσκους με τα ψιλοκομμένα βερίκοκα και το κουκουνάρι.
Αφήστε τα σοκολατάκια για 2-3 ώρες στο ψυγείο πριν τα σερβίρετε.
Tip
Διαλέξτε κουβερτούρα με 70% κακάο, για δυνατή γεύση.