Υλικά
125 γρ. κουβερτούρα λιωμένη
200 γρ. βούτυρο
250 γρ. ζάχαρη άχνη
50 γρ. κακάο
250 γρ. μπισκότα σπασμένα
100 γρ. σπασμένη καρυδόψιχα
1 σφηνάκι μπράντι
80 ml γάλα
1 σφηνάκι καφέ εσπρέσο
Εκτέλεση
Χτυπήστε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Ανακατέψτε τον καφέ με το μπράντι και το γάλα και περιχύστε τα μπισκότα.
Ρίξτε στο μείγμα με το βούτυρο το κακάο και την κουβερτούρα, ανακατέψτε και μετά προσθέστε την καρυδόψιχα και τα μπισκότα.
Ανακατέψτε τα υλικά και αδειάστε το μείγμα σε ένα φύλλο αντικολλητικού χαρτιού ή αλουμινόχαρτου.
Τυλίξτε το σε ρολό και αφήστε το στο ψυγείο για 3-4 ώρες πριν το σερβίρετε.
Tip
Μια παραλλαγή στο κλασικό και αγαπημένο μας μωσαϊκό, χωρίς αυγά, και με πιο "ενήλικη" γεύση, αφού περιέχει καφέ και μπράντι.