Υλικά
Υλικά για 40 κομμάτια
200 γρ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
200 γρ. κουβερτούρα
200 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
60 ml κρέμα γάλακτος
1 σφηνάκι μπράντι
Εκτέλεση
Ψήστε τα αμύγδαλα για 10 λεπτά στους 180°C και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια.
Λιώστε τα δύο είδη κουβερτούρας μαζί σε μπεν μαρί, ρίξτε την κρέμα γάλακτος, το μπράντι και τα αμύγδαλα και ανακατέψτε.
Μοιράστε το μείγμα με ένα κουτάλι σε ένα ρηχό ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και διατηρήστε τα βραχάκια στο ψυγείο.
Τip
Οι ψημένοι ξηροί καρποί δίνουν ξεχωριστή γεύση και άρωμα στα σοκολατένια γλυκά.