Υλικά
Υλικά για μία μεγάλη σοκολάτα
500 γρ. κουβερτούρα
200 γρ. ψημένα και κομμένα αμύγδαλα
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 κουτ. γλυκού ανθό αλατιού
Εκτέλεση
Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα και λιώστε τη σε μπεν μαρί.
Ανακατέψτε τη με τα αμύγδαλα, το ξύσμα του πορτοκαλιού και τον ανθό αλατιού και απλώστε το μείγμα σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Αφήστε το μείγμα να κρυώσει και σπάστε το σε μικρότερα κομμάτια για να το σερβίρετε.
Tip
Ο ανθός αλατιού ταιριάζει πολύ με τη σοκολάτα. Τολμήστε αυτόν τον ιδιαίτερο συνδυασμό και θα γίνει ο αγαπημένος σας.