Υλικά
Υλικά για 20 σοκολατάκια
150 γρ. σοκολάτα γάλακτος
150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
150 γρ. κορν φλέικς
50 γρ. ψιλοκομμένα καρύδια
2 κουτ. σούπας μέλι
Εκτέλεση
Λιώστε σε μπεν μαρί τα δύο είδη σοκολάτας μαζί με το μέλι.
Ανακατέψτε σε ένα μπολ τα κορν φλέικς με τα καρύδια, ρίξτε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας και ανακατέψτε.
Απλώστε το μείγμα σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Στρώστε το με την πίσω πλευρά του κουταλιού και αφήστε το για 2-3 ώρες στο ψυγείο.
Σπάστε το σε μικρότερα κομμάτια και σερβίρετε.
Τip
Σχηματίστε βραχάκια μοιράζοντας το μίγμα με κουτάλι σε αντικολλητικό χαρτί.