Υλικά
2 κούπες ανθότυρο, τριμμένο με το χέρι
10 γεμάτες κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
10 γεμάτες κουταλιές ζάχαρη
12 κουταλιές γάλα
4 κουταλιές κακάο σκόνη
3 αυγά
1/2 βιτάμ λιωμένο
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα, το βιτάμ, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ.
Προσθέτουμε και τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε και τα τρίμματα του ανθότυρου και ψήνουμε σε ελαφρά βουτυρωμένη- αλευρωμένη φόρμα ή ταψάκι, σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 3/4 της ώρας περίπου.