Υλικά
10-12 φέτες ψωμί για τοστ
1 δόση γέμιση μήλο
1/2 κούπα ζάχαρη
1/3 βούτυρο λιωμένο
1 κουταλιά κανέλα
Εκτέλεση
Με ένα πλάστη ανοίγουμε μια μια τις φέτες του ψωμιού ναπλατύνουν.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε την κανέλα με τη ζάχαρη.
Απλώνουμε περίπου 2 κουταλιές γέμιση μήλου σε κάθε φέτα και την τυλίγουμε σε ρολό.
Με ένα πινέλο αλείφουμε το πυρέξ με βούτυρο και βάζουμε τα ρολά μας με τη "ραφή” του ψωμιού προς τα κάτω για να μην ξετυλιχτούν.
Τα αλείφουμε με βούτυρο και τα πασπαλίζουμε με το μείγμα ζάχαρης κανέλας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Τα σερβίρουμε ζεστά.