Υλικά
κυδώνια καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
ζάχαρη
2-3 μοσχοκάρφια
Εκτέλεση
Αφαιρούμε και κρατάμε τα κουκούτσια, αφού κόψουμε σε μεγάλα κομμάτια τα κυδώνια.
Σε ένα ταψί βάζουμε ένα ποτήρι νερό και ζάχαρη (σε ποσότητα ανάλογη με το πόσο γλυκά τα θέλουμε (τα κυδώνια δεν είναι γλυκά από τη φύση τους).
Τυλίγουμε σε μια γάζα τα κουκούτσια και τα μοσχοκάρφια και τα βάζουμε μέσα στο ταψί.
Στρώνουμε και τα κυδώνια και ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν.
Σερβίρουμε με το ζουμάκι που θα βγάλουν.