Υλικά
7 ποτήρια νερού κολοκύθα ψιλοκομμένη
250 γρ. μαργαρίνη
1 +1/2 φλιτζανάκι του καφέ σουσάμι
1 1/2 φλ. σταφίδες ξανθές
2 +1/2 ποτήρια ζάχαρη
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 πρέζα κανέλα
1 πακέτο φύλλο κρούστας
Εκτέλεση
Γιαχνίζουμε την κολοκύθα. Σε ένα σκεύος καβουρδίζουμε το σουσάμι με λίγο βούτυρο.
Το ρίχνουμε στην κολοκύθα, προσθέτουμε και τη ζάχαρη και αφήνουμε να βράσει λίγο μέχρι να είναι μισοβρασμένο.
Ρίχνουμε τις σταφίδες, το μοσχοκάρυδο και την κανέλα.
Βουτυρώνουμε το ταψί. Στρώνουμε κάτω-κάτω 4 φύλλα αφού βουτυρώσουμε ένα-ένα.
Μετά βάζουμε μια στρώση γέμιση, από πάνω ένα φύλλο βουτυρωμένο, μετά πάλι γέμιση, πάλι ένα φύλλο βουτυρωμένο και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Πρέπει πάνω-πάνω να τελειώσουμε με φύλλο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα.