Υλικά
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
χυμό πορτοκάλι φρέσκο για να τα βουτήξουμε
400 γρ. τυρί κρέμα
400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
100 γρ. ζάχαρη άχνη
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
Για το γαρνίρισμα:
150 γρ. κουβερτούρα τριμμένη
Εκτέλεση
Βουτάμε τα πτι μπερ στο χυμό και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ (δύο στρώσεις).
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί το γιαούρτι, τη ζάχαρη και το ξύσμα με το σύρμα να αφρατέψουν.
Τα ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα.
Στρώνουμε την κρέμα να πάει παντού και πασπαλίζουμε με την τριμμένη σοκολάτα.