Υλικά
250 γρ. βούτυρο
200 γρ. ζάχαρη άχνη
2 αυγά
50 γρ. κακάο άγλυκο
450 γρ. αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο, την άχνη, να αφρατέψουν, για περίπου 10 λεπτά.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ, το αλεύρι με το κακάο, το μπέικιν και τη βανίλια.
Ρίχνουμε το μείγμα με το αλεύρι μέσα στο μείγμα του βουτύρου και χτυπάμε για αλλά 2-3 λεπτά.
Το βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα για να σφίξει η ζύμη μας και να μπορούμε να το πλάσουμε.
Η ζύμη μας είναι πολύ αφράτη και για αυτό δεν θέλει πολύ ώρα πλάσιμο.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 18 λεπτά.