Υλικά
4 μήλα
1 1/2 φλ. λάδι
5 γρ. μπέικιν πάουντερ
4 φλ. αλεύρι βρώμης
1 φλ. καρύδια (ή άλλον ξηρό καρπό της αρεσκείας σας) ψιλοκομμένα
1 κ. γλ. αλάτι
1/2 κ. γλ. κανέλα
1/4 κ.γλ. γαρύφαλλο
4 κ. γλ. μέλι
1 βανίλια ή ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μήλα και χτυπάμε στο μούλτι μέχρι να έχουμε έναν πολτό.
Προσθέτουμε την κανέλα, το γαρύφαλλο και το μέλι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το λάδι, το αλάτι, τη βανίλια, τα καρύδια και το αλεύρι
Ζυμώνουμε αρκετά καλά και πλάθουμε τα μπισκότα. (Στην περίπτωση που τα μήλα σας είχαν παραπάνω υγρά και δεν πλάθονται εύκολα, προσθέστε λίγο ακόμη αλεύρι βρώμης ή και νιφάδες βρώμης)
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-30 λεπτά.