Υλικά
Για τη βάση:
300 γρ. μπισκότα σοκολάτας τριμμένα
1/2 φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο
Για τη γέμιση σοκολάτας:
200 γρ. κρέμα γάλακτος
200 γρ. κουβερτούρα
50 γρ. βούτυρο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τα τριμμένα μπισκότα προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε το μείγμα σε ταρτιέρα και βάζουμε στο ψυγείο.
Σε κατσαρολάκι βάζουμε την κρέμα γάλακτος και όταν αρχίσει να βράζει τη ρίχνουμε στην κουβερτούρα που έχουμε κόψει σε κομμάτια.
Ρίχνουμε και το βούτυρο στο μείγμα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Αφήνουμε λίγο το μείγμα να κρυώσει, το ρίχνουμε πάνω από τη βάση μπισκότου που έχουμε παγώσει και βάζουμε πάλι στο ψυγείο.
Γαρνίρουμε.
Μπορούμε να βάλουμε περιμετρικά τριμμένο καρύδι, φέτες από φρέσκο πορτοκάλι.