Υλικά
2 φλιτζάνια αλεύρι
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. κανέλα
1/3 φλιτζ. ζάχαρη
1/2 φλιτζ. καρύδια χοντροκομμένα
1 φλιτζ. γάλα
1 αυγό χτυπημένο
1/2 κουταλάκι αλάτι
Εκτέλεση
Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα στεγνά υλικά.
Προσθέτουμε το χτυπημένο αυγό και το γάλα και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε τα καρύδια και ανακατεύουμε ελαφρά.
Ρίχνουμε σε λαδωμένη φόρμα μακρόστενη και ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου, ή μέχρι να ροδίσει.
Το αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε με βούτυρο και μέλι.