Υλικά
250 γρ. κουβερτούρα
5-6 φράουλες
λίγο κονιάκ
μπισκότα πτι μπερ (περίπου μισό πακέτο)
τριμμένο καρύδι
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά.
Πολτοποιούμε τις φράουλες και τις ρίχνουμε στη ζεστή κουβερτούρα.
Προσθέτουμε το κονιάκ ρίχνουμε το τριμμένο μπισκότο και τα καρύδια.
Ανακατεύουμε να γίνει ένα ωραίο μείγμα.
Ρίχνουμε και τη ζάχαρη άχνη και ζυμώνουμε με το χέρι.
Πλάθουμε σε μπαλάκια και τα κυλάμε σε τριμμένο μπισκότο.
Τα βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα να σφίξουν.