Υλικά
Για τη ζύμη:
250 γρ. ζάχαρη
500 γρ. αλεύρι
2 βανίλιες
1 φακελάκι μπέικιν
2 αυγά
250 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο πολύ μαλακό
Για τη γέμιση:
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι με όλα τα λιπαρά
300 γρ. ζάχαρη
1 φακελάκι κρέμα άνθος αραβοσίτου γεύση βανίλιας (από αυτήν που την βράζουμε )
2-3 κ. σ. σιμιγδάλι ψιλό
2 αυγά
ξύσμα από 1 λεμόνι
χυμό από 1 λεμόνι
2 βανίλιες
1 κιλό φρέσκες φράουλες κομμένες σε φέτες
2 ροδάκινα κομμένα σε μικρά κομμάτια (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Ανάβουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Κάνουμε τη γέμιση: Στο μίξερ χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί 2 με 3 λεπτά.
Βουτυρώνουμε το ταψί της κουζίνας 40x34 περίπου και το πασπαλίζουμε με αλεύρι, αν έχουμε βάζουμε και μια λαδόκολλα στον πάτο, είναι πιο καλά.
Κάνουμε τη ζύμη: Βάζουμε σε λεκάνη τα υλικά όλα μαζί και με τα χέρια μας τα τρίβουμε, όχι ζύμωμα.
Παίρνουμε τα 2/3 από τη ζύμη και τη βάζουμε στο ταψί, το πατάμε, ρίχνουμε την κρέμα και επάνω τα φρούτα. Τα πατάμε λίγο.
Μετά την υπόλοιπη ζύμη την πασπαλίζουμε επάνω στα φρούτα.
Ψήνουμε για 35-40 λεπτά, να έχει ένα ωραίο, χρυσαφένιο χρώμα.
Όταν κρυώσει καλά πασπαλίζουμε με άχνη.